Междукултурна среща – Споделените преживявания след COVID-19

След намаляването на мерките във връзка с COVID-19, дойде време отново да се върнем към споделените преживявания – по време на междукултурна среща жени, граждани на трети страни, съвместно с представители на българската общност се включиха в едно споделено арт преживяване под ръководството на Мара Латева – български творец. 

Приветствайки настъпването на лятото и слънчевите емоции, които ни носи то, дамите изработиха разнообразни съдове и фигурки от глина с гравирани традиционни елементи или оцветени в прекрасни, живи цветове.

Дейността е част от проект „Комплексна интеграционна подкрепа за легално пребиваващи граждани на трети държави“, който се осъществява заедно с Каритас София и включва редица активности за подобряване на достъпа до социални и здравни услуги, образование, заетост и интеграция в обществото.

Помогнете ни, като подкрепите нашата кауза!

Нуждата има лица, но няма националност. Начинът на даряване е толкова важен, колкото и самият акт. Солидарността има смисъл само когато емоциите са съчетани с разум и доверието не се нарушава, а се пази и стимулира.
back to top btn