Стани част от екипа

Търсим кандидати за следните позиции:

кандидатствай

Психолог

Сдружение „Съвет на жените бежанки в България” търси да назначи ПСИХОЛОГ по проект, финансиран от УНИЦЕФ България. Позицията е свързана с практическа подкрепа на уязвими лица от Украйна, търсещи закрила на територията на България.

Социален работник с украински език

Сдружение „Съвет на жените бежанки в България” търси да назначи СОЦИАЛЕН РАБОТНИК по проект, финансиран от УНИЦЕФ България. Позицията е свързана с практическа подкрепа на уязвими лица от Украйна, търсещи закрила на територията на България.

Счетоводител

Сдружение “Съвет на жените бежанки в България” търси да назначи СЧЕТОВОДИТЕЛ. ОТГОВОРНОСТИ: Обработка и осчетоводяване на първични счетоводни документи, банкови извлечения и други; Електронно пасивно банкиране; Участва в месечно и годишно приключване;

Социален работник

Сдружение “Съвет на жените бежанки в България” търси да назначи СОЦИАЛЕН РАБОТНИК по проект „Подкрепа за бъдеще“, финансиран от НОРВЕЖКИ ФИНАНСОВ МЕХАНИЗЪМ. Позицията е свързана с практическа подкрепа за непридружени и уязвими бежанци и търсещи закрила лица на територията на България.

Културен медиатор

Сдружение „Съвет на жените бежанки в България“ търси да назначи КУЛТУРЕН МЕДИАТОР С ПЕРСИЙСКИ ЕЗИК по проект „Подкрепа за бъдеще“, финансиран от НОРВЕЖКИ ФИНАНСОВ МЕХАНИЗЪМ. Позицията е свързана с практическа подкрепа за непридружени и уязвими бежанци и търсещи закрила лица на територията на България.

Стани част от СЖББ!

Email Адрес:

office@crw-bg.org

Телефон за връзка:

0878 136 321

Помогнете ни, като подкрепите нашата кауза!

Нуждата има лица, но няма националност. Начинът на даряване е толкова важен, колкото и самият акт. Солидарността има смисъл само когато емоциите са съчетани с разум и доверието не се нарушава, а се пази и стимулира.