„Подкрепа за Украйна”

Войната в Украйна не е ситуационен проблем. Не е нещо, което ще отшуми за няколко дни или месеци и после всичко ще тръгне постарому. Напротив, войната е ужасяващо, безвъзвратно събитие, последиците от което ще се усещат вероятно за няколко поколения напред. Стотици хиляди души ще загубят дома и семействата си, ще се откъснат от корена си и ще потърсят дом и спасение накъде далеч. Много от тях ще започнат нов живот в страната ни, а от нас зависи да ги приемем сърдечно и да ги подпомогнем, доколкото е възможно, в процеса на създаване на едно достойно бъдеще за себе си и децата си.
Във връзка с очаквания голям брой украински граждани, откриваме нова кампания – „ПОДКРЕПА ЗА УКРАЙНА”, която да подпомогне всеки потърсил помощ при нас. Можете да ни помогнете с дарения, като:
Домашен текстил: завивки, одеяла, кувертюри, спални чували, възглавници, и други.
Домакински съдове, посуда: чинии, чаши, прибори за хранене и приготвяне на храна, и др.
Хигиенни материали: сапуни, душ-гелове, шампоани, четки и пасти за зъби, самобръсначки, дамски превръзки и тампони, и др.

Сезонни дрехи: якета, суичери, спортни панталони, дънки, блузи и тениски.
Парична сума по ваш избор, с която ще бъдат закупени хранителни ваучери за нуждаещите се.
Повече за начините да направите парично дарение можете да откриете на страницата ни тук.
🚗 Даренията може да носите на място или да изпратите по куриер в офиса ни на адрес София 1000, ул. „Екзарх Йосиф“ 95, или да ни посетите в склада за разпределяне на хуманитарна помощ на ул. „Искър“ 51 в София всеки вторник и четвъртък.

Помогнете ни, като подкрепите нашата кауза!

Нуждата има лица, но няма националност. Начинът на даряване е толкова важен, колкото и самият акт. Солидарността има смисъл само когато емоциите са съчетани с разум и доверието не се нарушава, а се пази и стимулира.
back to top btn