Кампания „Обединени за мир”

Когато мирът напусне дома и бъде изместен от ужаса на войната, всеки човек избира да се вслуша в инстинкта си за самосъхранение, търсейки най-близкия изход от опасността. Така, хората бягащи от военни конфликти, оставят всичко зад себе си, тръгвайки само с дрехите на гърба си. Някои от тях успяват да стигнат до други държави, където да потърсят закрила. Всеки един човек, потърсил подкрепа в нашата организация, е важен за нас, тъй като мисията ни е да помагаме на всеки, независимо от пол, раса, националност, религиозна или етническа принадлежност.
Във връзка със събитията от последните дни и очаквания голям брой украински 🇺🇦 граждани, откриваме нова кампания – „Обединени за мир”, която да подпомогне всеки дошъл при нас. Можете да ни помогнете с дарения, като:

 1. Хигиенни материали от първа необходимост:
  – сапуни, шампоани, четки и пасти за зъби, дамски превръзки/тампони, самобръсначки.
 2. Топли дрехи:
  – якета, пуловери, суичери, спортни панталони, дънки и блузи.
 3. Домашен текстил:
  – завивки, одеяла, кувертюри, спални чували, възглавници и други.
 4. Домакински съдове, посуда: чинии, чаши, прибори за хранене и приготвяне на храна и др.
 5. Парична сума по ваш избор, с която ще бъдат закупени хранителни ваучери за нуждаещите се.
  – повече за начините да направите парично дарение можете да откриете на страницата ни тук.
  🚗 Даренията може да носите на място или да изпратите по куриер в офиса ни на адрес София 1000, ул. „Екзарх Йосиф“ 95, както и да ни посетите в склада за разпределяне на хуманитарна помощ на ул. „Искър“ 51 в София всеки вторник и четвъртък.

Помогнете ни, като подкрепите нашата кауза!

Нуждата има лица, но няма националност. Начинът на даряване е толкова важен, колкото и самият акт. Солидарността има смисъл само когато емоциите са съчетани с разум и доверието не се нарушава, а се пази и стимулира.
back to top btn