Кампания „Облечени в ДОБРО“

Изпращаме последните слънчеви дни и времето застудява. Затова дойде моментът да обявим началото на нашата

‼️ КАМПАНИЯ “Облечени в ДОБРО“ ‼️

Нуждата от набиране на нови или запазени, мъжки сезонни дрехи е винаги на дневен ред сред нашите бенефициери. И тъй като нашата организация осигурява целогодишна хуманитарна помощ за бежанци и търсещи закрила лица, като се фокусира над конкретните им нужди, в застудяващите дни вниманието ни е насочено върху момчетата и младите мъже от бежански произход, за които имаме нужда предимно от дрехи с размер S и М. Най-подходящи в случая биха били по-тънки и по-дебели пуловери, якета и палта, дълги плътни панталони, блузи с дълъг ръкав, ръкавици, шалове, плетени шапки и др., подходящи за есента и зимата.

Даренията може да носите на място или да изпратите по куриер в офиса ни на адрес София 1000, ул. „Екзарх Йосиф“ 95, или да ни посетите в склада за разпределяне на хуманитарна помощ на ул. „Искър“ 51 в София.
Благодарим на всички наши дарители за солидарността към хората, търсещи закрила!

Помогнете ни, като подкрепите нашата кауза!

Нуждата има лица, но няма националност. Начинът на даряване е толкова важен, колкото и самият акт. Солидарността има смисъл само когато емоциите са съчетани с разум и доверието не се нарушава, а се пази и стимулира.
back to top btn