Кампания „Отново на училище“ 2021

Макар и още да сме завладени от летни емоции, есента е пред вратата, а заедно с нея и старта на една от най-значимите ни кампании, чиято цел е да подпомогне интеграцията чрез образование.
Децата на нашите бенефициенти най-бързо научават езика и успяват да се адаптират в новата среда, като този прогрес е възможен само когато посещават българско училище. Нашият екип подпомага процеса на записването на бежанските деца в училище, като едновременно с това се стараем да осигурим първоначално нужните им помагала и принадлежности.
Необходимите на учениците вещи са следните:
– тетрадки: с тесни и широки редове, с малки и големи квадратчета, малък и голям формат;
– фулмастри, водни и темперни бои, моливи, пастели;
– пергели, линии, транспортири, химикалки;
– несесери, анцузи, раници, маратонки и спортни обувки.
Даренията може да носите на място или да изпратите по куриер в офиса ни на адрес София 1000, ул. „Екзарх Йосиф“ 95, или да ни посетите в склада за разпределяне на хуманитарна помощ на ул. „Искър“ 51 в София.
Нека дадем шанс на децата да учат и да се развиват, да откриват нови хоризонти и да се превърнат в значима и ценна част от обществото ни. Благодарим на всички наши дарители за солидарността!

Помогнете ни, като подкрепите нашата кауза!

Нуждата има лица, но няма националност. Начинът на даряване е толкова важен, колкото и самият акт. Солидарността има смисъл само когато емоциите са съчетани с разум и доверието не се нарушава, а се пази и стимулира.
back to top btn