Кампания „Стани Дядо Коледа“

В далечината на застудяващия сезон вече се чува веселата песен на звънчетата, украсяващи шейната на Дядо Коледа. Малките джуджета са започнали да подготвят подаръците за децата, в тяхната фабрика на Северния полюс, а във въздуха се носи ароматът на канела от току-що изпечени курабийки. Всеки момент ще видим и танца на първите снежинки, носещи със себе си магията на зимната приказка, а скоро в детските очи ще изплуват изпълнените им с щастие сърчица и отраженията на мигащите светлинки на коледните елхи. Точно това магично щастие искаме да пресъздадем, докато пишем това писмо до Теб – нашият Дядо Коледа, от името на децата от бежанската общност.

Стани Дядо Коледа за едно дете, като подготвиш и опаковаш малък подарък по свой избор, за дете на възраст:

  • от 0 до 2 години;
  • от 3 до 5 години;
  • от 6 до 8 години;
  • от 9 до 11 години;
  • от 12 до 14 години;
  • или от 15 до 18 години.

Кампанията ни има за цел да зарадва 500 деца от Сирия, Украйна, Афганистан, Ирак, Иран, Танзания, Хаити, и много други страни. Като Дядо Коледа, можеш да донесеш или изпратиш по куриер своя подарък до офиса ни на ул. “Искър” №37, София 1000. Нека направим Коледа цветна и щастлива и за децата от бежанската общност!

Помогнете ни, като подкрепите нашата кауза!

Нуждата има лица, но няма националност. Начинът на даряване е толкова важен, колкото и самият акт. Солидарността има смисъл само когато емоциите са съчетани с разум и доверието не се нарушава, а се пази и стимулира.
back to top btn