Дари летни дрехи за момчета и младежи бежанци

Вече 20 години продължаваме да подкрепя активно хора, търсещи закрила, в процеса на адаптация и интеграция в нашата страна.

В разгара на лятото организацията идентифицира нужда от набиране на нови или запазени летни дрехи за малки момчета и младежи бежанци и се обръща към теб с молба да съдействаш за осигуряването им.

Можеш да даряваш всякакви летни дрехи, подходящи за момчета между 12 г. и 18 г., размери S и M, като за улеснение споделяме и примерен списък:

  • тениски;
  • къси панталони;
  • шорти;
  • спортно облекло;
  • нови бельо и чорапи.

Даренията ще бъдат разпределяни текущо според нуждите на децата и младежите от бежанската общност в София. Не е необходимо дрехите да са минали през химическо чистене, но е задължително да са чисти и добре запазени.

Даренията може да носиш на място или да изпратиш по куриер за своя сметка до офиса на СЖББ на ул. “Искър” 37.

Ако предпочиташ, можеш да посетиш екипа и в склада за разпределяне на хуманитарна помощ на ул. “Искър” 51 в София всеки вторник и четвъртък между 9:00 ч. и 17:30 ч.

Помогнете ни, като подкрепите нашата кауза!

Нуждата има лица, но няма националност. Начинът на даряване е толкова важен, колкото и самият акт. Солидарността има смисъл само когато емоциите са съчетани с разум и доверието не се нарушава, а се пази и стимулира.
back to top btn