Наталия Трофимова

Наталия е родена в Молдова, в семейство на бесарабски българи. През 2006 година се премества да живее в България. През 2012 г. завършва Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), специалност “Урбанизъм”, в София; а през 2021 г. завършва магистратура във “Финансов университет към правителството на Руската федерация”, в Москва, специалност “Държавна и общинска администрация”. Преминава подготовка по специалността „Държавен мениджмънт“.

В родината си Молдова завършва педагогически колеж и има голям опит в работата с деца.

Интересите ѝ са в областта на държавния и социалния мениджмънт, социология, политология, дигитализация. Обича да се запознава с нови култури и традиции, и счита за необходимо  непрекъснато да развива и обогатява уменията и знанията си. Обича да работи в екип с много хора. Комуникативността ѝ и умението ѝ бързо да създава контакти с хора от различни етноси и социални групи, прави Наталия чудесна част от екипа на СЖББ.

Помогнете ни, като подкрепите нашата кауза!

Нуждата има лица, но няма националност. Начинът на даряване е толкова важен, колкото и самият акт. Солидарността има смисъл само когато емоциите са съчетани с разум и доверието не се нарушава, а се пази и стимулира.
back to top btn