Кампания "Подари топлина - 2018"

Публикувано от admin на Вт., 11/01/2018 - 12:39

295 дарители се включиха в инициативата на „Съвет на жените бежанки в България“ за набиране на дарения на топли дрехи и завивки. 

Кампанията успя да събере близо 1100 килограма дрехи, обувки, домашни потреби и завивки, които стигнаха до около 300 човека, нуждаещи се от тази помощ. 

Включиха се хора от цялата страна благодарение на социалните мрежи, НПО портал и платформата за доброволчески инициативи Timeheroes.org. 

Използваме момента да благодарим и на служителите от Wyser Bulgaria, Knowbox, Telerik Academy, Fourth Bulgaria, YOUTHub и 356labs затова, че отделиха от времето си и вещите си и откликнаха на нашата молба с грижа и съпричастност. Искрени благодарности и на Geri Turiyska и Пощенска кутия за приказки, както и на Galina Bozveliyska за огромната подкрепа! 

По повод на зимната кампания още няколко семейства се свързаха с екипа ни и дариха освен дрехи, 4 бебешки колички, едно бебешко столче за кола, столче за хранене и други детски принадлежности и играчки. Тези дарения отидоха при семейства, които имат затруднения в закупуването на тези така необходими за отглеждането на едно дете пособия. 

Други дарения, които пристигнаха при нас по време на инициативата ни са обзавеждане и един компютър, както и музикални колони и DVD плейър, който ще отидат в РПЦ "Овча купел" за заниманията на децата. 

Дълбоки благодарности отправяме към всички, които се включиха в каузата ни и заедно успяхме да помогнем на хората от бежанската общност. Знаем колко труд, време и средства ви е коствало това. Без вас е немислимо ние да изпълняваме задачата си!