Съвместна Дарителска акция на СЖББ и #Хващамгората в подкрепа на бежанците и търсещите закрила

Публикувано от admin на Пон., 06/05/2017 - 07:34

На 3 и 4 юни нашите приятели от #Хващамгората организират дарителска акция в подкрепа на бежанците и търсещите закрила, настанени в районно-приемателните центрове, както и на външни адреси в град София, на които Сдружение „Съвет на жените бежанки в България” помага.

Акцията ще се проведе в часовете между 10:30 – 11:30 часа на 3 и 4 юни 2017 година, като всички желаещи да помогнат и дарят свои вещи ще могат да го направят пред централния вход на Софийска духовна семинария, кв. Лозенец, София.

Можете да дарите детски играчки, бебешки пособия (детски колички, шезлонги, столчета за хранене, кошарки, проходилки и др. под.), домакинска посуда (тенджери, тави, тигани, чаши и чинии, прибори за хранене и др. под.), дрехи и обувки (съобразени със сезона), спално бельо (спални комплекти, чаршафи, калъфки, възглавници, одеала).

Всички дарени вещи следва да бъдат чисти, годни за употреба и в добро състояние. Моля, опаковайте даренията в чували, пликове и кашони, придружени с надписи, описващи съдържанието им.

Екипите на #Хващамгората и Council of Refugee Women in Bulgaria благодарят предварително на всички, които ще се включат в дарителската акция и които приемат доброволчеството като лична кауза.
Повече информация на www.hvashtamgorata.com или във Facebook събитието.