Частни дарители

Снимка: Д.Кашавелов

В основата на нашата дейност стои разбирането, че един от най-естествените човешки импулси закодиран в социалната ни същност е импулсът да помагаме. Ние правим именно това подкрепяме хора, които са били принудени да търсят нова възможност за живот, защото тяхното съществуване е било заплашено. Семейства останали без дом, далеч от всичко познато, в чужда страна с неразбираем език. Единственото, което тези хора все още притежават е силата на своя дух.

За да им помогнем да възродят живота си и да поставят основите на новото си по-добро бъдеще, ние се нуждаем и от вашата подкрепа.

Подкрепете нашата кауза чрез:

Материално дарение – дрехи, обувки, одеала, кухненска посуда, мебели и всичко друго необходимо за едно ново начало.

Хранителни продукти – пакетирани продукти, в срок на годност, с документ за произход /касова бележка или фактура/, които могат да се съхраняват дълго и извън хладилник – боб, леща, макаронени изделия, захар, сол, олио и др. Бебешки храни – адаптирано мляко и бебешки каши.

При желание да предоставите материално дарение, моля, свържете се с нас, за да получите информация за приоритетните нужди и текущите кампании.

Парично дарение – сумата, която дарите ще бъде разходвана за посочена от вас конкретна дейност и регламентирана в договор за дарение. След разходване на сумата, дарителят получава пълен отчет.

 

Банкова сметка за дарения:

Съвет на жените бежанки в България

Банка ДСК ЕАД

IBAN     BG75STSA93000020753054

BIC        STSABGSF